Llegim a l'Andana Podcast

En un món globalitzat és oportú i esperançador donar veu a allò que és local, fruit del diàleg de l’ésser humà i l’espai on està arrelat, entenent que la literatura rural té singularitat, força i capacitat de commoure, interessar, i aconseguir lectors que se senten propers a la realitat que s’hi descriu.  

Un dels pilars d’Andana Editorial, en el seu ampli catàleg, és el foment de la literatura vinculada al territori i al món rural. En aquest episodi de Llegim a l’Andana parlarem amb dos autors de sengles llibres ambientats en aquest univers: Jordi Raül Verdú, que ha publicat L’encantada, i Jordi Tomàs, autor de’El meu poble

Així mateix, ens hem reservat una estona per a visitar dos Col·legis Rurals Agrupats (CRA), els centres educatius en els quals s’imparteixen les àrees d’Educació Infantil i Educació Primària en l’entorn rural. A la Comunitat Valenciana hi ha 46 CRAs; nosaltres, en aquest episodi, escoltarem les veus de professorat i alumnat del centre de Mariola- Benicadell i del centre del Riu Serpis, l’Orxa i Beniarrés.


Convidats

Jordi Raül Verdú, autor de L’encantada, i Jordi Tomàs i Caballero, autor d’El meu poble.


Llibres que apareixen al pòdcast

Podcasts relacionats